Home / archiefcentraal / branchekeurmerk voor nobach olst

Nobach Schoenen & Podologie heeft het Praktijkkeurmerk van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten gekregen. Dit nieuwe keurmerk waarborgt de kwaliteit van praktijken, zodat er voor klanten geen twijfel is bij het kiezen van de juiste praktijk voor hun voetklachten. De vereniging stelt hiermee dat Nobach vakbekwaam is en voldoet aan alle kwaliteitseisen.

branchekeurmerk voor nobach olst

“Het Praktijkkeurmerk geeft ons inzicht in ons functioneren en daagt ons ook uit om te blijven verbeteren en het behaalde kwaliteitsniveau te waarborgen”, zo stellen registerpodoloog Han Nobach en podotherapeut Maaike Landkroon.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.