Home / archiefcentraal / bokkers trappen schorem uut de schiettente tour af

Food2taste uit Heeten heeft de beschikking over een gloednieuwe mobiele keuken. De omgebouwde Airstream wordt komend weekend voor het eerst ingezet, als de Sallandse band Bökkers de 'schorem uut de schiettente' tour aftrapt in Heino.

bokkers trappen schorem uut de schiettente tour af

Het betreft een tweedaags evenement met zaterdag de show van Bökkers, aangevuld met DJ Dre en de Ruige Rita’s. Op zondag is er een lekkere na-kater middag met onder andere fanfare Ons Genoegen en countryband Music Road Pilots. Een middag gevuld met drank, lekker eten, muziek en vooral veel gezelligheid.

Hoewel het nu buiten nog koud is, zijn de voorbereidingen voor het festivalseizoen in volle gang. Food2taste heeft een aantal mooie festivals en evenementen in het vooruitzicht, waarbij een heuse Airstream wordt ingezet. De mobiele keuken, de omgebouwde Airstream, wordt op dit moment gebouwd en voorzien van moderne apparatuur. Ook is er veel oog voor detail aan de buitenkant besteed.

Food2taste kan niet wachten op de aankomst van deze prachtige mobiele keuken. Food2taste is in handen van Han Grondhuis, hij heeft jarenlange ervaring in de evenementen catering. Hij is de zoon van slager Grondhuis. De slagerij is al sinds de 19de eeuw een begrip in Heeten, waar de basis van Food2taste ligt. Het vlees wordt op ambachtelijke wijze bereid door de kok van Food2taste, Esther Mazzavillani. Samen reizen zij met hun bijzondere wagenpark, de snackwagen, de Tuk – Tuks en binnenkort met de Airstream van Festival naar evenement. De klanten kunnen vertrouwen op een complete service op locatie.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.