Home / archiefcentraal / boekstart cafe in bibliotheek lemelerveld

Maandelijks (eerste donderdag van de maand) is er in de bibliotheek Lemelerveld om 10.00 uur een Boekstart café. De koffie/thee staat klaar en de toegang is gratis. Kom gezellig langs met uw kindje. Natuurlijk is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen onderling. Opgave is niet verplicht, u kunt altijd binnen lopen.

boekstart cafe in bibliotheek lemelerveld

Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken, ontwikkelen een voorsprong (op school) waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterken bovendien de band tussen u en uw kind.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.