Home / archiefcentraal / biljarter hans klok te gast bij bcraalte90

Biljartvereniging BCRaalte90 opent op zaterdag 3 maart officieel haar nieuwe biljartzaal in Tijenraan. Hiervoor zijn vertegenwoordigers van de plaatselijke politiek, het college, enkele bijzondere ambtenaren en een aantal collega-biljartverenigingen uitgenodigd. Wat later op de middag zijn ook de leden welkom.

biljarter hans klok te gast bij bcraalte90

Meervoudig Nederlands kampioen libre Hans Klok geeft dan een biljartdemonstratie. Daarnaast verzorgt hij ook enkele workshops. De eerdere open dag bij Tijenraan zorgde al voor een behoorlijk aantal nieuwe leden voor de biljartvereniging. Inmiddels is het ledental gegroeid tot boven de 125 en daaronder zijn ook enkele nieuwe dames.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.