bijdrage rabobank cooperatiefonds voor veertien sallandse projecten

De bijdragen gingen ditmaal naar de Open Muziekestafette Heino (voor de aanschaf van een drumstel); RKSV Nieuw Heeten (materieel ten behoeve van de Koningsbelte ATB-tocht); Zorggroep Raalte (beleeftuin bij Angeli Custodes); House of Hope Deventer (aanschaf gereedschap); Historische Vereniging ’t Olster Erfgoed (project Digitaal Beleven en Digitaal Doen); Stichting Zwembad Heeten (energieneutraal maken van het zwembad); Stichting Sportbelangen Heino (aanschaf schoonmaakmachine sporthal); Stichting Kulturhus Olst-Wijhe (project van Hier en van Daar); Showkorps Amicitia Boerhaar (multifunctioneel podium); Zozijn locatie Walnotenhof Bathmen (aanschaf duofiets); Repair Café Bathmen (aanschaf gereedschap en rolkoffer); Stichting Ouderenwerk Heino (aanschaf rolstoelvoertuig); VvE Le Passage Vert. Bathmen (aanschaf AED) en Stichting De IJssellinie Olst (nieuwe website).

De zeggenschap over eventuele toekenning van deze eenmalige bijdragen ligt bij een commissie die is samengesteld uit leden van de ledenraad, die hiervoor drie keer per jaar bijeenkomt. Ook bepaalt de commissie de hoogte van de verschillende donaties. In juni 2018 komt de Commissie Coöperatiefonds weer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Met een bijdrage van het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank Salland investeringen, waarvan een groot deel van de samenleving kan profiteren. Voor meer informatie zie staging2.rabobank.nl/salland.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.