benefietdiner roparunteam run2day bij grand cafe neuf

Tijdens het Pinksterweekend gaat Roparun Team Run2Day Zwolle voor de derde keer meedoen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 530 kilometer van Parijs (of Hamburg) naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband, een sportieve prestatie leveren en op die manier geld op halen voor mensen met kanker.

Roparun geeft financiële ondersteuning geven aan doelen als: bouw/inrichting hospices, bijeenkomsten voor lotgenoten, hoofdhuidkoelers, Stichting Haarwensen, vakantiebungalows waar kankerpatiënten en hun familieleden kosteloos een weekje kunnen verblijven, etc. Doelen die “Kwaliteit van leven toevoegt aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Reserveren kan via benefietdinerroparun@gmail.com. Meer informatie via telefoonnummer 06 – 51 52 80 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.