assertiviteitstraining in raalte leer opkomen voor jezelf

De Kern organiseert deze training voor mensen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen. De training wordt gegeven door maatschappelijk werkers van De Kern in Raalte. Zij bieden de nodige informatie en oefeningen. Maar de deelnemers kunnen ook veel van elkaar leren door hun eigen situaties met elkaar te bespreken.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Kulturhus, Passage 10 in Raalte. Aanmelden kan tot vrijdag 23 februari bij Esther Mars en Debby Brokelman van De Kern: e.mars@stdekern.nl en d.brokelman@stdekern.nl, telefoon 0570 547 300 of 06 2279 6215.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.