Home / archiefcentraal / assertiviteitstraining in raalte leer opkomen voor jezelf

De Kern organiseert voor inwoners van de gemeente Raalte een assertiviteitstraining. De training bestaat uit zeven bijeenkomsten op maandagavonden van 19.00 – 21.00 uur. De training gaat onder meer over het leren opkomen voor jezelf, omgaan met gevoelens, geven en ontvangen van kritiek en complimenten en wensen uiten.

assertiviteitstraining in raalte leer opkomen voor jezelf

De Kern organiseert deze training voor mensen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen. De training wordt gegeven door maatschappelijk werkers van De Kern in Raalte. Zij bieden de nodige informatie en oefeningen. Maar de deelnemers kunnen ook veel van elkaar leren door hun eigen situaties met elkaar te bespreken.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Kulturhus, Passage 10 in Raalte. Aanmelden kan tot vrijdag 23 februari bij Esther Mars en Debby Brokelman van De Kern: e.mars@stdekern.nl en d.brokelman@stdekern.nl, telefoon 0570 547 300 of 06 2279 6215.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.