agillity wedstrijd in manege de luttenberg

De voorrondes van deze wedstrijd worden gehouden in vijf regio’s door heel Nederland. In iedere regio doen er 21 teams mee, welke bestaan uit 4 á 6 teamleden. Na vier voorrondes gaan de beste acht teams door de finale.

Op de finaledag loopt ieder teamlid twee parcoursen, de tussenstand na deze twee parcoursen is bepalend voor de teams welke de finale mogen gaan lopen. Het team wat uiteindelijk de finale wint, krijgt dankzij sponsoring verschillende prijzen en zal een jaar lang de wisseltrofee mogen beheren.

Het evenement is van 09.00 tot 17.00 bij Stichting Manage Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.