Home / archiefcentraal / agillity wedstrijd in manege de luttenberg

Op zaterdag 3 maart wordt de finale georganiseerd van de landelijke Team Winter Competitie (TWC) Agility. Agility is een hondensport waarbij het bedoeling is dat handlers samen met hun hond een parcours afleggen. Om zo hoog mogelijk te eindigen dient de hond zo snel mogelijk met zo min mogelijk fouten te eindigen.

agillity wedstrijd in manege de luttenberg

De voorrondes van deze wedstrijd worden gehouden in vijf regio’s door heel Nederland. In iedere regio doen er 21 teams mee, welke bestaan uit 4 á 6 teamleden. Na vier voorrondes gaan de beste acht teams door de finale.

Op de finaledag loopt ieder teamlid twee parcoursen, de tussenstand na deze twee parcoursen is bepalend voor de teams welke de finale mogen gaan lopen. Het team wat uiteindelijk de finale wint, krijgt dankzij sponsoring verschillende prijzen en zal een jaar lang de wisseltrofee mogen beheren.

Het evenement is van 09.00 tot 17.00 bij Stichting Manage Luttenberg.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.