16 jarige sepp van den berg krijgt contract bij pec zwolle

Bij de bekerwedstrijd tegen AZ en de competitieduels tegen PSV en sc Heerenveen zat de mandekker ook al bij de wedstrijdselectie. In de voorbereiding op dit seizoen maakte de jongeling overigens al zijn officieuze debuut in het oefenduel tegen HZVV.

 ,,Dit voelt als een jongensdroom. Ik speel al vanaf de D’tjes bij PEC Zwolle en het is dan ook mooi om uitgerekend hier mijn eerste profcontract te tekenen. Voor de komende periode wil ik de stap zetten om een vast onderdeel van de eerste selectie te worden en zodoende veel trainingsuren met hoge weerstand te maken. Zo kan ik mijzelf goed ontwikkelen”,  aldus Van den Berg

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met deze overeenkomst zijn wij erg gelukkig. Sepp is een talentvolle verdediger, die wij hebben aangemerkt als high potential. Onder leiding van onze hoofd voetbalacademie Bert Ebbens en high performance coach en assistent-trainer Dwight Lodeweges is er samen met Sepp een stappenplan uitgestippeld. Een onderdeel van dit stappenplan is het verbinden van de speler met de club, zodat hij zich hier verder kan ontwikkelen. Het overkoepelende doel daarbij is om jongens uit de eigen voetbalacademie op te leiden voor het eerste elftal.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.