zwemster ranomi kromwidjojo aanwezig bij opening tijenraan

Tijdens het openingsfestival staat er van 15.00 tot 16.30 uur een spetterende openingsshow op het programma. Daarna heeft u tot 18.30 uur alle tijd om het gebouw te ontdekken, mee te doen aan sportieve activiteiten en te zien hoe Ranomi een clinic verzorgt voor de zwemverenigingen en de kinderen die zwemmen voor diploma C.

Meet & Greet 
Een ‘gouden bal’ zal de rode draad door de opening zijn. Daarom zijn de groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Raalte gevraagd om een video met deze bal op te nemen. De groep met de meest verrassende video wint een Meet & Greet met Ranomi en een V.I.P. behandeling tijdens de opening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.