Home / archiefcentraal / zwemster ranomi kromwidjojo aanwezig bij opening tijenraan

zwemster ranomi kromwidjojo aanwezig bij opening tijenraan

Tijdens het openingsfestival staat er van 15.00 tot 16.30 uur een spetterende openingsshow op het programma. Daarna heeft u tot 18.30 uur alle tijd om het gebouw te ontdekken, mee te doen aan sportieve activiteiten en te zien hoe Ranomi een clinic verzorgt voor de zwemverenigingen en de kinderen die zwemmen voor diploma C.

Meet & Greet 
Een ‘gouden bal’ zal de rode draad door de opening zijn. Daarom zijn de groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Raalte gevraagd om een video met deze bal op te nemen. De groep met de meest verrassende video wint een Meet & Greet met Ranomi en een V.I.P. behandeling tijdens de opening.

Lees ook

Vaccinatie zonder afspraak nu ook in Deventer en Hardenberg

ZWOLLE – GGD IJsselland start vanaf vrijdag 30 juli op de vaccinatielocaties in Deventer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.