zingende badmutsen naar seniorenmiddag iesselzotten

Sinds de Olster Jaarmarkt is in Olst het theateratelier ToiToiToi gevestigd. Bij de opening waren ook de Zingende Badmutsen aanwezig. Een groep dames is jaren ’50 zwemkledij. Zij vermaakten het publiek op de jaarmarkt met hun smartlappen en andere herkenbare liedjes. Het thema water is daarbij onlosmakelijk verbonden met de Zingende Badmutsen. Inhaken en meezingen zijn absoluut niet verboden tijdens hun optredens. Uiteraard is er ook een optreden van de Iesselstars.

Het lukt de Prinsengarde ieder jaar weer om voor de rijpere carnavalsvierders een gratis middag te organiseren. Dankzij Plus Vermaning, Bakkerij van Rijssen en Carinova is er voor iedere bezoeker een gratis kop koffie met krentestoete, 2 consumpties en diverse hapjes.

De middag begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De afgelopen jaren was de Marke altijd goed gevuld, dus kom op tijd. Na afloop vragen de Oud-Prinsen om een vrijwillige bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.