Home / archiefcentraal / zingende badmutsen naar seniorenmiddag iesselzotten

Op zaterdag 3 februari organiseert de Prinsengarde van C.V. “Iesselzotten Olst” een carnavalsmiddag voor de senioren van Olst en omgeving. Met het optreden van de Zingende Badmutsen zijn de carnavalsvierders verzekerd van een plezierige middag op de Marke van het Averbergen.

zingende badmutsen naar seniorenmiddag iesselzotten

Sinds de Olster Jaarmarkt is in Olst het theateratelier ToiToiToi gevestigd. Bij de opening waren ook de Zingende Badmutsen aanwezig. Een groep dames is jaren ’50 zwemkledij. Zij vermaakten het publiek op de jaarmarkt met hun smartlappen en andere herkenbare liedjes. Het thema water is daarbij onlosmakelijk verbonden met de Zingende Badmutsen. Inhaken en meezingen zijn absoluut niet verboden tijdens hun optredens. Uiteraard is er ook een optreden van de Iesselstars.

Het lukt de Prinsengarde ieder jaar weer om voor de rijpere carnavalsvierders een gratis middag te organiseren. Dankzij Plus Vermaning, Bakkerij van Rijssen en Carinova is er voor iedere bezoeker een gratis kop koffie met krentestoete, 2 consumpties en diverse hapjes.

De middag begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De afgelopen jaren was de Marke altijd goed gevuld, dus kom op tijd. Na afloop vragen de Oud-Prinsen om een vrijwillige bijdrage.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.