zevende editie sallands got talent in hoftheater

De talentenjacht biedt aan iedere vorm van talent een podium. Van muzikaal talent tot acrobaten, dansgroepen, toneel en cabaretiers. Jong en oud kan zich opgeven zowel als solist als in een groep, zolang het op een podium van 10×10 m past.

Tijdens de zesde editie van Salland’s Got Talent in 2017 kwam de toen 16-jarige Wies Jansen Holleboom als winnaar uit de bus. Wies zong ‘With you’ uit de musical Ghost. Met de juryprijs heeft Wies een waardecheque van € 500,- gewonnen. Zij heeft dit bedrag gebruikt voor doorontwikkeling van haar talent. Dansgroep Name it!, tien meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, kregen de meeste stemmen van het publiek en sleepte de publieksprijs in de wacht.

Workshop
Snelle inschrijvers kunnen deelnemen aan de gratis workshop ‘podiumpresentatie’ op zondag 4 februari in het HOFtheater. Deze workshop gaat o.a. over jezelf presenteren en je zenuwen onder controle krijgen. De workshop wordt samen met Kunstbende Overijssel georganiseerd.

De voorronde vindt plaats op zaterdag 31 maart om 20.15 uur in het HOFtheater en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wie wordt de volgende winnaar? Geef je voor zondag 11 maart op via staging2.HOFtheater.nl op de pagina Salland’s Got Talent. Wees er snel bij, want er is plek voor een bepaald aantal acts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.