zeer laffe diefstal in hoonhorst

Foto: Politie Dalfsen

“Op de kruising met de Klapvoortweg hadden de medewerkers van de gemeente Dalfsen hun ‘keet’ neergezet. Na de lunch zijn zij verder gegaan met de kap-  en snoeiwerkzaamheden. Rond 14.30 kwamen ze terug en zagen zij een aantal van hun tassen buiten op de grond liggen. Er is o.a. een portemonnee met inhoud ontvreemd. Dit heeft nare en dure gevolgen voor de eigenaar. Los daarvan moet men deze harde werkers gewoon hun werk laten doen en met rust laten”, aldus Politie Dalfsen op haar Facebookpagina.

Mensen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.