zaalvoetbal tweedaagse in broekland vol spanning en beleving

Foto: Annet van Raalten

De Voetbal Academie van Daan Koerhuis organiseert zowel in de zomer als in de winter voetbaldagen. Alle 35 plekken van deze wintereditie waren gevuld en de dagen zaten vol met spanning en beleving. Elke dag werd afgesloten met de wedstrijden van Het Toernooi. Deze wedstrijden zijn spannend en zaten dit jaar vol met doelpunten. Het inschieten aan de zijkant werd vervangen door in dribbelen, dat bracht veel extra snelheid in het spel. Uiteindelijk was het Manchester City dat de beste bleek.

De dagen worden compleet gemaakt door veel extra elementen zoals een openingsquiz (met deze quiz wordt de dag begonnen). Ook is er een trainersspel (na de lunch) dat erg leeft bij de spelers maar ook zeker bij de trainers. Dit jaar was het expeditie Robinson Trainerspel een nieuw element wat enorm spannend was. Trainers konden zo punten verdienen voor hun team.

Mooi aan deze 2 dagen is de sfeer. Elk onderdeel leeft zo bij de spelers dat er altijd strijd is. Maar zoals bij elke sport kan er maar 1 de winnaar zijn. Ook daar gaan de spelers goed mee om. Het persoonlijke aspect en de aandacht voor elke spelers is een heel belangrijk onderdeel van deze 2 dagen. Dat maakt deze dagen uniek. Het fair play klassement ging naar Real Madrid, een bal is dan de beloning en die wil iedereen graag hebben.
Kijk voor foto’s (gemaakt door Annet van Raalten) van de zaalvoetbal 2-daagse op staging2.devoetbalacademie.nl

3 tegen 3 individuele winnaar
1ste Sil Terweij (Voorwaarts) 2de Sam Boomgaard (Wijhe’92)

Circuit
Hidde Jansman (SDOL), Senne Stepher (Overwetering), Sam Boomgaard (Wijhe’92)
Bram Hofman (SDOL), Sybe van Lohuizen (Broekland), Jelmer Jansman (SDOL)

5 tegen 5 toernooi
Jur Bouwhuis (Rohda Raalte), Hidde Jansman (SDOL), Jesse Mijsters (SDOL), Bart Bloemendaal (Wijhe’92), Sam Boomgaard (Wijhe’92)

Mooiste doelpunt:
Daan Terweij (Voorwaarts)

Mooiste acties:
Niels Hulsman (SDOL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.