woodstock tribute band komt naar heino

De kaartverkoop is gestart, kijk op staging2.live-music-heino.nl

Sixties revival
Dat wordt genieten, want de Woodstock Tribute Band laat allerlei bekende hippienummers voorbijkomen uit de film over Woodstock, van de meezinger ‘Bobby McGee’ van Janis Joplin tot het virtuoze ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin. De populaire achtkoppige coverband weet precies de sfeer te vangen die bij sixties muziek hoort, met krachtige zang en spectaculaire gitaarsolo’s.

Sallands voorprogramma
De jonge Sallandse popmuzikant Tom Veltien en de ervaren singersongwriter Ernst van der Sloot geven de aftrap met een eigen knipoog naar love, peace and happiness. Ze treden regelmatig samen op als The 2 guitars. Zo stonden ze onder andere in het voorprogramma van Jan Akkerman en van het Rosenberg Trio.

Praktische info
Het Woodstockconcert vindt plaats in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 2 in Heino. Aanvang 20.00 uur. De garderobe is ertegenover in de Maalderije en daar krijgt elke toeschouwer een gratis kopje koffie of thee. Na is er een afterparty met The 2 guitars bij Buuffies. Kaarten kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij de Smulbaai (Canadastraat 16 in Heino) en Schulten Lederwaren Raalte (Herenstraat 14 in Raalte) of via de site van de Stichting Live Music Heino. Aan de zaal kosten de kaarten € 22,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.