winterstorm raast over code rood in overijssel

Grote schadegevallen in Salland of Vechtdal zijn tot dusver niet gemeld. De verwachting is dat de wind donderdagmidag flink in kracht afneemt. De piek ligt tussen 10.00 en 14.00 uur. Het KNMI adviseert om de waarschuwingen goed in de gaten te houden.

Inmiddels heeft de NS al het treinverkeer stil gelegd en vanaf Schiphol vertrekken de komende uren geen vluchten. Daarnaast is een NL-Alert verspreid met de oproep om alleen 112 te bellen in geval van spoed. Overige meldingen kunnen naar de gemeente of anders via 0900-8844.

Update 15.00 uur: Het KNMI heeft code rood ingetrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.