Home / archiefcentraal / wie heeft de meest carnavaleske etalage

De Snoezepoezen van CV de Stöppelkaters houden in de aanloop naar carnaval weer een etalagewedstrijd. Welke winkel in het centrum van Raalte presenteert zich op de meest carnavaleske wijze? Van maandag 5 februari (12.00 uur) tot en met vrijdag 9 februari (uiterlijk 10.00 uur) mag het winkelend publiek haar stem uitbrengen op www.sallandcentraal.nl.  

wie heeft de meest carnavaleske etalage

Door op de ‘nee’-button te klikken, verschuift het balkje naar ‘ja’. Vervolgens kan men de stem bevestigen door naar onderen te scrollen en op de ‘stemmen’ button te klikken.

Ondernemers die mee willen doen, kunnen zich nog tot en met vrijdag 2 februari opgeven bij de Snoezepoezen. Zaterdag 3 februari worden er foto’s gemaakt van de deelnemende winkels. Meld je aan door een mailtje te sturen naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl. Vrijdagmiddag 9 februari wordt de prijs uitgereikt door jeugdprinsen Jip en Ramon.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.