Home / archiefcentraal / walkandtalk over ondernemen

walkandtalk over ondernemen

Rianca is organisatieadviseur, trainer, spreker en auteur. Ze is eigenaar van de Veranderstudio BV en van kenniscentrum Saminc BV, een netwerkorganisatie van mensen die werken met het door haar ontwikkelde principe van ‘samensturing’. Ze had nog nooit gedacht nog eens ondernemer te worden totdat ze het gewoon ging doen, en nu wil ze niet anders meer.

Tijdens de Walk & Talk van 8 januari vertelt Rianca over het ondernemerschap en hoe anderen werk kunnen maken van hun passie. Aanvang is om 9.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.