walkandtalk over ondernemen

Rianca is organisatieadviseur, trainer, spreker en auteur. Ze is eigenaar van de Veranderstudio BV en van kenniscentrum Saminc BV, een netwerkorganisatie van mensen die werken met het door haar ontwikkelde principe van ‘samensturing’. Ze had nog nooit gedacht nog eens ondernemer te worden totdat ze het gewoon ging doen, en nu wil ze niet anders meer.

Tijdens de Walk & Talk van 8 januari vertelt Rianca over het ondernemerschap en hoe anderen werk kunnen maken van hun passie. Aanvang is om 9.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.