vvd raalte geef sportclubs ledverlichting en zonnepanelen

“We praten in Raalte al jaren over duurzaamheid en wat de doelstelling zou moeten zijn maar echt concrete maatregelen ontbreken nog”, aldus Alexander Kreule, fractievoorzitter VVD Raalte. “Daarom is een investering in bijvoorbeeld ledlampen in lichtmasten en zonnepanelen een concrete maatregel om de duurzaamheid direct te verbeteren.”

Het investeringen in sportaccommodaties heeft volgens Kreule ook nog een ander direct voordeel: “De energielasten zijn veelal een flinke kostenpost voor de verenigingen en door die kosten omlaag te brengen houden we sporten betaalbaar”.

Wat de VVD betreft komt er op korte termijn een concreet voorstel voor alle verenigingen en accommodaties in de gemeente en daarom heeft de partij vragen gesteld aan het college.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.