Home / archiefcentraal / vvd olst wijhe start campagne gemeenteraadsverkiezingen

De VVD in Olst-Wijhe trapt op woensdag 31 januari de verkiezingscampagne af Bij Ripperda. Tijdens deze flitsende campagne-aftrap presenteert de partij haar campagne-speerpunten en kunt u nader kennismaken met de zes kandidaat-raadsleden. Daarnaast zijn er twee interessante inleiders op het gebied van cultuur en ondernemen.

vvd olst wijhe start campagne gemeenteraadsverkiezingen

Een van de sprekers is Jolmer Versteeg. Hij is docent aan de Capellenborg in Wijhe, artistiek leider van Theatergroep de Jonge Honden en regisseur van De Koorbazen. Hij was de initiatiefnemer van het theaterspektakel Operatie IJssellinie, opgevoerd in september 2017. Wat is zijn droom over de toekomst van de IJssellinie?

Ook Bas Kamphuis is aanwezig. Hij is geboren en getogen Wijhenaar, gepassioneerd software ondernemer, oprichter van Canon Business Center in Duiven, nu PCI Nederland en actief met OK Lease en een financierings-maatschappij NL-Fund/ICT Fund. Hoe kreeg zijn droom van succesvol ondernemerschap gestalte?

Iedereen is welkom Bij Ripperda aan de Rijksstraatweg 97 in Den Nul. Het programma begint om 20.00 uur.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.