vvd olst wijhe start campagne gemeenteraadsverkiezingen

Een van de sprekers is Jolmer Versteeg. Hij is docent aan de Capellenborg in Wijhe, artistiek leider van Theatergroep de Jonge Honden en regisseur van De Koorbazen. Hij was de initiatiefnemer van het theaterspektakel Operatie IJssellinie, opgevoerd in september 2017. Wat is zijn droom over de toekomst van de IJssellinie?

Ook Bas Kamphuis is aanwezig. Hij is geboren en getogen Wijhenaar, gepassioneerd software ondernemer, oprichter van Canon Business Center in Duiven, nu PCI Nederland en actief met OK Lease en een financierings-maatschappij NL-Fund/ICT Fund. Hoe kreeg zijn droom van succesvol ondernemerschap gestalte?

Iedereen is welkom Bij Ripperda aan de Rijksstraatweg 97 in Den Nul. Het programma begint om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.