vrijwilliger van de maand januari henk pot

Elly Klijn Velderman dacht gelijk aan Henk Pot (68) toen de mail van het Vrijwilligerspunt Raalte-Heino kwam met de vraag mensen te nomineren als vrijwilliger van de maand. Henk is dagelijks te vinden bij Schuilenburg. Zijn hoofdtaak is het uitdelen van het eten aan de bewoners in de Noaber, maar ook doet hij technische klussen en helpt bij activiteiten. Henk kent iedereen en iedereen kent Henk. “Henk woont om de hoek, is vanaf het eerste uur betrokken bij Schuilenburg, moppert nooit, is altijd bereikbaar en je ziet dat hij plezier heeft. Hij is laagdrempelig en niks is hem te veel. Beter kunnen ze het niet wensen!”

Henk vertelt dat hij nagenoeg altijd vrijwilligerswerk heeft gedaan. “Waarom? Ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Het contact met mensen, de gezelligheid, het is dankbaar werk en ik ben blij dat ik de mensen kan helpen.”

Om deze reden is Henk dan ook in het zonnetje gezet en ontving hij een appeltaart, beschikbaar gesteld door de Parabool en een geluksvogeltje, ontworpen door Marije Gies van Magies Glas. Tevens ontving hij een oorkonde voor zijn bewezen diensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.