vosman bv uit raalte uitgeroepen tot beste bouwer van 2017

Op bouwnu.nl kunnen consumenten aannemers vinden en vergelijken op basis van uitgebreide bedrijfsgegevens van aannemers en de reviews van klanten. Het gaat hier om alle bouw- en verbouwwerkzaamheden van woningen. Bouwnu.nl is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Op bouwnu.nl zijn meer dan 3.750 aannemers vermeld. Bouwnu.nl kende prijzen toe in drie categorieën. Voor alle categorieën gold een minimum van tien reviews/recensies. Hunebouw BV uit Hoogeveen won in de categorie onder de vijftig reviews, Bouwbedrijf JP Leguijt uit Krommenie won in de categorie beste verbouwer.

Vorig jaar won Vosman de prijs voor Beste Bouwer op basis van tien tot vijftig reviews. “Na het succes van vorig jaar hebben we al onze klanten gevraagd een review te schrijven”, vertelt directeur Remco Harink. “In 2016 waren we hier nog niet zo fanatiek mee bezig. We hebben nu een goed beeld van de tevredenheid van de klanten dat we kunnen tonen aan nieuwe klanten op onze site en die van bouwnu.nl.”

De prijs had vorig jaar veel impact, vertelt Remco op Bouwnu.nl. “Vorig jaar was het nog nieuw en het was de eerste keer dat de prijs Beste Bouwer werd uitgereikt. Dus het effect wisten we nog niet. We hebben wel op Facebook en in de krant het een en ander geplaatst. We hebben daarop enorm veel reacties gekregen. Klanten, onderaannemers en ook het college B&W van de gemeente Raalte feliciteerden ons.”

Volgens Remco heeft de prijs hem vorig jaar al een aantal nieuwe klanten opgeleverd. Ook dit jaar dingt Bouwbedrijf Vosman BV weer mee naar de prijzen. “We gaan dit jaar ongeveer 65 woningen bouwen en we gaan de klanten weer om reviews vragen. Niet iedereen vult het natuurlijk in, maar hopelijk wel weer vijftig of meer klanten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.