verbouwing voormalige rabobank olst voltooid

Er is in overleg met meerdere partijen zorg besteed aan de beeldkwaliteit, zodat een bijdrage wordt geleverd aan een aantrekkelijke entree van het centrum van Olst. Ook is aandacht besteed aan duurzaamheid door een energiezuinige inrichting, het gebruik van zonnepanelen en hergebruik van materialen.

De realisatie is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Overijssel in het kader van de Regeling Kwaliteit Stedelijke Leefomgeving.

De eigenaar heeft het woongebouw de naam ‘Hart van Olst’ gegeven, daarmee verwijzend naar de locatie in het centrum van het dorp. De primaire doelgroep voor de appartementen is senioren. Bij de inrichting van het gebouw en de appartementen is daarmee rekening gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.