Home / archiefcentraal / vader en zoon diepman zwaaien scepter over hoonhakkers

Luc Diepman zwaait het komende carnavalsfeest als prins Luc de Eerste de scepter over de Hoonhakkers. Bij de carnavalsvereniging uit Hoonhorst wordt het dit jaar een echte 'family affair', want Lucs zoon Niek is de jeugdprins.

vader en zoon diepman zwaaien scepter over hoonhakkers

De twee werden afgelopen zondag gepresenteerd tijdens het jaarlijkse Prinsen Spektakel. Prins Luc werd geboren in de gemeente Olst. Na zijn eerste levensjaren op de Boerhaar, groeide hij op in Hoonhorst.

Ondertussen is hij 20 jaar getrouwd met Saskia en wonen ze aan de Heinoseweg met vier tieners in huis, te weten Roy, Dion, Kim en dus ook jeugdprins Niek. De prins heeft een eigen melkveebedrijf. Hij is ook actief binnen de Emmanuel Parochie (locatie Hoonhorst) en sinds twee jaar is hij voorzitter van VV Hoonhorst.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.