uitverkocht podium voor meisjes met de wijsjes

Fotograaf: Lesley Pols

De Meisjes met de Wijsjes combineert zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers met een flinke dosis humor. Ze onderzoeken op eigenzinnige en geestige wijze de Nederlandse volksaard. Virtuoos gearrangeerde en gezongen nummers van toen tot nu en spetterende live muziek worden afgewisseld met hilarische quizfragmenten, korte sketches en pijnlijke bekentenissen, met als onderliggende vraag: ‘Die typische Nederlander… bestaat die eigenlijk wel?’

De Meisjes met de Wijsjes spelen op vrijdag 19 januari om 20.30 uur in Theater Podium Heino. De voorstelling is uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.