twee caravans afgebrand op camping in olst

De eigenaren van de caravans zijn inmiddels op de hoogte gebracht, zo valt te lezen op het twitteraccount van de camping. De oorzaak wordt nog onderzocht, de eigenaren houden rekening met blikseminslag of kortsluiting.

Omdat de brand pas laat ontdekt werd, is de schade groot. Eén houten chalet is tot de grond toe afgebrand; een tweede huisje is van binnen uitgebrand, maar staat nog overeind. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling, zo weet RTV Oost te melden.

Ook omliggende bossage en schuttingen zijn verbrand. De brandweer heeft rondom de afgebrande chalets meerdere gasflessen kunnen veiligstellen.

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/xcImOU8DAoA”]
Video: RTV Oost

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.