Home / archiefcentraal / ttv heino start nieuwe seizoen in nieuw tenue

Tafeltennisvereniging Heino start komende week het voorjaarsseizoen met elf senioren en twee jeugdteams. Met een aantal nieuwe leden in de vereniging was het weer tijd voor een nieuw tenue. David Godeschalk, mededirecteur van Trenton, nam het eerste shirt in ontvangst.

ttv heino start nieuwe seizoen in nieuw tenue

Sinds 2012 staat Trenton op het shirt van de ruim 80 leden van de Heinose tafeltennisvereniging. Het bedrijf Trenton dat gevestigd is in Apeldoorn richt zich met ervaren en ondernemende professionals op IT Consulting, Internet Applicaties en Energiebeheer. De medewerkers van Trenton ondersteunen haar klanten door de brede ervaring binnen SAP BI en haar innoverende bedrijfsspecifieke internet applicaties.

TTV Heino benadrukt het belang van sponsoren en het contact met haar sponsoren. “Wij zijn ontzettend blij met betrokken ondernemers, zoals David Godeschalk. De tafeltennis kan hierdoor de komende seizoenen zich keurig presenteren achter de tafeltennistafels! Het 1e seniorenteam speelt in de promotieklasse en het 1e jeugdteam komt uit in de hoofdklasse. Een prestatie om trots op te zijn.”

 

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.