Home / archiefcentraal / toneelvereniging excelsior speelt blijspel in broekland

Toneelvereniging Excelsior uit Broekland staat deze weken maar liefst vier keer op het podium met het blijspel ''t is Bingo op de Camping'. De eerste opvoeringen, afgelopen vrijdag en zaterdag, hebben inmiddels plaatsgevonden. De laatste twee optredens vinden plaats op woensdag 31 januari en vrijdag 2 februari in Zaal de Hoppe.

toneelvereniging excelsior speelt blijspel in broekland

Het verhaal handelt over Jos, die tegen en wil en dank mee moet naar de camping. En hij is bepaald geen fan van kamperen. Hij moppert op alles en iedereen en ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu ‘n cavia mee op vakantie?

De voorstelling op woensdag is speciaal voor 55-plussers en begint om 19.00 uur; de andere voorstellingen om 20.00 uur. De laatste avond wordt afgesloten met een feest (met een DJ) in het café. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een kopje koffie (jeugd tot 15 jaar 5 euro). Tijdens alle avonden is er een verloting. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Hoppe, tel: 0570-531226 of op de avonden zelf aan de zaal. Vol is vol.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.