toneelvereniging excelsior speelt blijspel in broekland

Het verhaal handelt over Jos, die tegen en wil en dank mee moet naar de camping. En hij is bepaald geen fan van kamperen. Hij moppert op alles en iedereen en ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu ’n cavia mee op vakantie?

De voorstelling op woensdag is speciaal voor 55-plussers en begint om 19.00 uur; de andere voorstellingen om 20.00 uur. De laatste avond wordt afgesloten met een feest (met een DJ) in het café. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een kopje koffie (jeugd tot 15 jaar 5 euro). Tijdens alle avonden is er een verloting. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Hoppe, tel: 0570-531226 of op de avonden zelf aan de zaal. Vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.