toneelgroep de elshof speelt de geflipte flierefluiter

Het verhaal handelt over de oude Teun Brandsma. Het zit hem niet lekker dat zijn kinderen en kleinkinderen zo weinig respect voor hem hebben. En om daar verandering in te brengen, maakt de nog altijd vol streken zittende opa Brandsma de familie wijs dat hij een groot bedrag in de Staatsloterij heeft gewonnen. Op slag is hij nu de belangrijkste man in huis geworden. Zelfs de buurvrouw laat haar oog op hem vallen.

Maar de zwendel komt natuurlijk aan het licht. En juist als de bom dreigt te barsten, ontvangt opa een ware erfenis. Vanaf dat moment zal de familie in ongekende welvaart kunnen leven. Maar de vraag is, voor hoe lang? Want opa maakt nog altijd deel uit van de familie. Aanvang is alle avonden om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro (basisschooljeugd 4 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het buuthuis op de Elshof (woensdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.