Home / archiefcentraal / titel team van het jaar op het spel tijdens luttenberg zonder grenzen

Zondag 7 januari ging er een schokgolf door de kantine in Luttenberg... Het bestuur van SDOL had besloten dat er dit jaar geen ‘team van het jaar’ werd verkozen. Zeer begrijpelijk, omdat deze titel alleen verdiend kan worden na een strijd der titanen. De organisatie van 700 jaar Luttenberg organiseert daarom op 16 juni het spektakel: Luttenberg zonder Grenzen.

titel team van het jaar op het spel tijdens luttenberg zonder grenzen

Het belooft een knotsgekke zeskamp te worden, vol uitdagingen waar kracht, behendigheid, inzicht en teamspirit voor nodig is. De teams bestaan uit maximaal tien personen, van wie minimaal twee vrouwen en twee mannen. Voor meer informatie of om je op te geven mail naar info@luttenberg700.nl. Of kijk op de facebookpagina.

Dus steek de koppen bij elkaar, vorm een team met familie, vrienden, buren of de vereniging en daag heel Luttenberg uit! Meld je snel aan en wie weet worden jullie wel de Helden van de Luttenbergse Heuvel.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.