tip van energieloket salland waar zit die thermostaat eigenlijk

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Het klinkt zo simpel: plaats de thermostaat op de plek waar je het meeste belang bij een fijne temperatuur hebt. Bij de zittafel? Of bij de bank? Daar wil je het precies 20 graden hebben.

Toch zit dat ding vaak zo maar naast bijvoorbeeld de deur van de gang naar de kamer, want dan kom je er het eerst langs. Of aan de andere kant van de muur van de bijkeuken omdat daar de ketel staat. Maar dat soort installatietechnische redenen, daar moet je het niet voor doen. Dat is een probleem van maar een keer bij de hand hebben. Eis bij de bouw jouw plekje voor de thermostaat op. En verleg hem als je al woont. Is slechts een kwestie van een kabeltje verlengen.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.