tip van energieloket salland al eens aan een zonneboiler gedacht

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Een zonneboiler is een vat met water dat opgewarmd wordt met een paneel op je dak. Vooral met mooi weer is dat rendabel, maar ook op heldere dagen werkt ie, zelfs in de winter. Trage verwarming noemen we dat: het vat heeft gewoon de hele dag de tijd warm te worden en door goede isolatie koelt ie niet of nauwelijks af. Op die manier heb je dus gratis en voor niets warm water voor bad en douche, maar ook voor de verwarming.

Hoe groter het vat, hoe minder vaak je achter het koudwater-net vist. Maar als dat al zo is, dan doet de boiler of geiser gewoon zijn werk. Kun je in veel gevallen heel veel geld mee verdienen! Jouw installateur wet daar alles van.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.