tiende editie van filipino snertwandeling

Het doel van deze wandeling is om op een ontspannen manier geld in te zamelen voor de allerarmsten op de Filipijnen, waar Stichting Red Horse Company eind januari 2018 weer met een delegatie naartoe gaat. De vrijwilligers gaan huizen bouwen voor mensen die geen dak meer boven hun hoofd hebben en toch ook graag een toekomst willen opbouwen met hun gezin.

Uniek aan de stichting is dat elke eurocent die gedoneerd wordt ook daadwerkelijk aan het goede doel besteed wordt. Alle kosten voor reis, verblijf, eten en drinken worden door de vrijwilligers die meegaan zelf bekostigd. De deelnemers aan de wandeling krijgen onderweg een warm drankje (glühwein, koffie/thee of chocolademelk) aangeboden. Starten is mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur. De deelnamekosten bedragen 6 euro (kinderen tot en met 12 jaar 2 euro).

Aan het eind van de wandeling staat er voor iedereen een kop snert klaar. Tevens staat er een verloting op het programma. Voor meer informatie zie staging2.redhorsecompany.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.