techniek academie bij sc overwetering op punt van beginnen

De Techniek Academie timmert al 6 jaar aan de weg en is voor jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2008 (JO11 t/m JO13) Het maakt niet uit bij welke vereniging je speelt. Iedereen mag meedoen! De jongens en meisjes trainen op vrijdagmiddag van 16.15 -17.30 uur.

Bij de lessen staat talentontwikkeling en plezier centraal en wordt er getraind in trainingsgroepen afhankelijk van leeftijd en niveau. De Techniek Academie biedt de mogelijkheid aan om je met deze trainingen verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie. Juist in deze leeftijd leer je het snelst en leg je een basis voor het voetbal. De enige voorwaarden waaraan je moet voldoen om mee te kunnen doen zijn: inzet en enthousiasme!

Smartgoals en Mini Soccerball
Bij de Techniek Academie wordt gebruik gemaakt van de modernste leermethoden. Zo beschikken we o.a. over Smartgoals. Elektronische goals die ook gebruikt worden door o.a. Ajax, PSV en Schalke ’04. Smart Goals is het innovatieve hulpmiddel van dit moment om leuke voetbal oefeningen te creëren. Vaardigheden als anticiperen, snel schakelen, veld inzicht, reactiesnelheid, hoge balcirculatie, motoriek en effectieve communiceren worden hierbij getraind. Dit alles op zeer uitdagende wijze waarbij de spelers ontzettend veel plezier aan beleven. De Smart Goals zijn goaltjes die licht kunnen geven. Dit gebeurt willekeurig. Deze SmartGoals passen precies binnen de visie en missie die de Techniek Academie van SC Overwetering heeft met haar opleiding; individuele ontwikkeling, waarbij de trainingen uitdagend en op niveau worden aangereikt met plezier voor iedere speler.

Ook wordt er getraind met de Mini Soccerball. Deze kleine bal aan een touwtje zorgt ervoor dat ieder speler ontzettend veel balcontacten heeft en zijn techniek met sprongen verbeterd. Daarnaast zijn er natuurlijk loopladders en veel andere materialen, waardoor de trainingen erg leuk en afwisselend zijn.

Wanneer
Er wordt op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 getraind in kleine groepjes op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 trainingen aangeboden. Eén module in de periode september-november en één module in periode februari-mei. De volgende module start op vrijdag 16 februari. Er kunnen 40 kinderen meedoen.

Maar liefst vijf selectietrainers staan de 40 kinderen terzijde bij hun training.

Kosten
De Techniek Academie vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen. Om de deelname voor iedereen mogelijk te maken bedragen de kosten daarom slechts 25 euro per module van 10 lessen. De overige kosten neemt SC Overwetering voor zijn rekening. Een professionele voetbalschool voor een super laag bedrag! Iedereen mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van SC Overwetering. Ook kinderen van andere verenigingen zijn van harte welkom. Onze deelnemers komen dan ook niet alleen uit Olst, maar ook uit o.a. Wijhe, Broekland, Wesepe, Diepenveen, Deventer, Heino, Nieuw Heeten.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een betere voetballer worden door deelnemen aan de Techniek Academie dan kun je je opgeven via de website staging2.overwetering.nl/463/techniekacademie

Vragen kunnen gemaild worden naar voetbalacademie@overwetering.nl t.a.v. Erik Koudijs

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.