succesvolle kerstpakkettenactie in heino

Het betreft huishoudens die het financieel gezien niet breed hebben, maar ook huishoudens die het op een andere manier moeilijk hebben. Hierbij denken we aan personen die (langdurig) ziek zijn, of andere grote zorgen hebben. De organisatie wil deze huishoudens een hart onder de riem steken en het beste wensen voor 2018.

De organisatie is in handen van de Gezamenlijke Kerken van de dorpen Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis. Alle kerken deden ook dit jaar weer mee. De dorpsgenoten konden etenswaren in de boodschappenkarren doen die opgesteld stonden bij Albert Heyn, Boni en Boerderijwinkel Klein Langevelsloo. De karren waren aan het einde van de dag telkens goed gevuld met koffie, thee, soep, brood beleg, drinken, groente, broodjes, zoutjes, koekjes, chocolaatjes enzovoort.

Tevens ontving de organisatie vele spaarzegels van de boodschappenactie van de Boni. Hierdoor werden in totaal 101 dozen met boodschappen verzameld. Samen met de etenswaren die door de kinderen van de basisscholen waren verzameld konden de kerspakketten royaal gevuld worden.
Ook ontving de organisatie meerdere financiële donaties. Van dit geld zijn veel extra producten gekocht zoals kaas, worst en koffie.

Wederom was het dit jaar mogelijk dat dorpsgenoten elkaar aan konden melden voor de kerstpakkettenactie. Dit heeft er, samen met de toenemende armoede in de dorpen, voor gezorgd dat er meer mensen op de lijst van de kerken stonden dan voorgaande jaren. Met de boodschappen en het geld zijn er 191 prachtige pakketten afgeleverd bij de dorpsgenoten die hier zichtbaar blij mee waren. De organisatie is dankbaar voor de gulle gaven.

De ontvangers en de organisatoren van de pakketten willen u bedanken voor uw bijdrage aan deze actie. Zij wensen u allen een voorspoedig 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.