stuwzangers treden op bij de veldhoek

De toegang is gratis, maar men dient wel een gratis toegangskaart zien te bemachtigen. Zaal Restaurant De Veldhoek – met Jo en Ellen Lipman – is een van de hoofdsponsors van de Stuwzangers. De link is dan ook snel gelegd. Gratis kaartjes zijn te verkrijgen bij Het Dorpshuis in Heino (Informatiebalie 0572-700212 tussen 9.00 u. en 16.00 u.) of bij De Veldhoek aan de Lemelerveldseweg 37 in Heino (0572-393996).

Het koor staat onder leiding van Flip Jonkman uit Heino en wordt begeleid door een eigen combo, bestaande uit accordeons, gitaar en drums. En ook met saxofoonbijdragen van de dirigent. De Stuwzangers beschikken over een eigen geluidsinstallatie, welke wordt bediend door Jan de Mink, ook uit Heino.

Even terug werd de derde CD gepresenteerd, waarvan op 4 februari vele liederen zijn te horen. Het wordt een zeer gevarieerd programma. Het Stuwzangerslied wordt ingezet om half drie. Voor meer informatie over de Stuwzangers: staging2.destuwzangers.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.