stuwzangers komen er weer aan

 

Vorig jaar traden de Stuwzangers meer dan veertig keer op. Dat succesvolle jaar lijkt een vervolg te krijgen. Voor de muzikale middag van komende zondag zijn al 160 kaarten uitgegeven. De middag in Heino begint om 14.30 uur.

Vrijdagavond 9 februari is er een duo concert in Zaal Mulder in Baalder (Hardenberg). Naast de Sjompiesingers uit Hartenberg zal het koor De Stuwzangers dan ook enkele optredens verzorgen. Maar eerst verzorgen de Stuwzangers nog een muzikale middag in Verzorgingshuis de Bongerd in Hattem, op donderdagmiddag 8 februari.

Eveneens in februari is het koor uitgenodigd door ‘de Zonnebloem’ in Steenwijk. En Partycentrum Het Boskamp – tussen Heino en Dalfsen – heeft reeds aandacht gevraagd voor een grandioos optreden door de Stuwzangers op zondagmiddag 18 maart.

De optredens staan onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino, met instrumentale begeleiding van drie accordeons, gitaar en drums. Jan de Mink uit Heino is de geluidsman. Tijdens de optredens is er natuurlijk weer de mogelijkheid om een CD aan te schaffen. Er is keuze uit drie CD’s. Verder is alles duidelijk te volgen via staging2.destuwzangers.nl en is shantykoor de Stuwzangers nu ook te vinden op Facebook.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.