Home / archiefcentraal / spelenderwijs het muzikale pad op

De Muziek-Maak-Middag die op zondag 14 januari plaatsvond in het HOFtheater had maar liefst 675 bezoekers, waarvan sowieso 375 kinderen, op de been gebracht. De organisatie was in handen van het Muziek Netwerk Salland.

spelenderwijs het muzikale pad op

Foto: Annet van Raalten

De kinderen konden spelenderwijs kennis maken met tal van muziekinstrumenten. Van djembé tot viool, van trompet tot gitaar, van keyboard tot contrabas. Voor het eerst stond er buiten een tent voor het slagwerk. Dit om binnen een te grote kakofonie te voorkomen. De organisatoren toonden zich na afloop dik tevreden. 

Lees ook

Werken van Theo Kurpershoek in Het Nijenhuis

ZWOLLE – Tot en met 6 februari is in Kasteel het Nijenhuis bij Heino een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.