spektakel vlammen vreemde vogels en schapen in het hoftheater

Fotograaf: Nina Gantz

Loes Luca, Pierre van Duijl en Marja van Katendrecht| Spectacle Coupé (try-out)
Oorspronkelijk zouden Loes Luca en Art-Jan de Vries deze avond de voorstelling ‘Zes Danslessen in Zes Weken’ spelen, maar ze hebben hun plannen over een andere boeg gegooid en spelen nu de muziektheatervoorstelling: Spectacle Coupé.

Een zeer gevarieerd en uiteenlopend programma met zang, dans, ontboezemingen, smartlappen en monologen uit diverse, succesvolle voorstellingen van de weergaloze Loes Luca. Voor de gelegenheid neemt ze Pierre van Duijl, de leukste zanger van Rotterdam, en special guest Marja van Katendrecht (een rol van Art-Jan de Vries) mee.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Loes Luca & Art-Jan de Vries op donderdag 18 januari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Jan Ottink Band | Vónken en Vlámmen!
Vónken en Vlámmen is de titel van de voorstelling die Jan Ottink op de planken brengt. Samen met zijn warmbloedige band en swingende zangeressen neemt hij het publiek mee “op vlögel van was naor de zunne”. In een breed scala van thema’s en muziekstijlen. Geëngageerd, romantisch, vrolijk en soms tot nadenken stemmend; van zacht en subtiel tot swingend stevig.
Poëtisch, geëngageerd, rauw en direct in zijn teksten en doorleefd in zijn stemgeluid. En vooral: “dichtbie hoes”.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Jan Ottink Band op vrijdag 19 januari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,50 per stuk.

Enge Buren| Vreemde Vogels
Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit.

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Enge Buren op zaterdag 20 januari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Shaun het Schaap| Bitzer is verliefd! (3,5+)
Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu voor het eerst in Europa naar het theater. De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast- schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Shaun het Schaap op zondag 21 januari 14.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 15,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.