Home / archiefcentraal / spanning en kwaliteit tijdens single darts toernooi in broekland

Het single darts toernooi in Broekland stond afgelopen weekend bol van de spanning en de kwaliteit. In de finalewedstrijden waren maar liefst 21 legs nodig van de maximaal 23, om te bepalen wie de 17e editie van Boekland open darts wedstrijden ging winnen.

spanning en kwaliteit tijdens single darts toernooi in broekland

Liefst 81 deelnemers waren afgereisd naar Broekland voor het jaarlijkse single darts toernooi. Op 16 banen werden de poulewedstrijden gespeeld. Hieruit kwamen de no. 1 en 2 voor de winnaarsronde. De no. 3 en 4 gingen naar de verliezersronde.

Spanning was er om de eerste en tweede plaats in de verliezersronde. Met 4-3 wist Arnoud Kolk uit Wijhe te winnen van Mitchel Balk uit Heino. Om de derde en vierde plaats in de winnaarsronde was Kevin Hulsbergen uit Wijhe te sterk voor plaatsgenoot Willy Jager: 4-2.

Met een 5-3 overwinning was Chris de Jong uit het Friese IJlst te sterk voor Danny Brunsveld uit Raalte. Kwaliteit was er ook met Kenneth Pinkster uit Deventer. Hij wist voor de tweede keer in de historie van ‘Horstdarts’ een 170 finish wist te gooien. Op 4 maart is weer het koppel toernooi, waarvoor je je kunt opgeven via horstdarts@home.nl of bij Dick Valk via 0570-531833

Winnaar knock-out
1 Chris de Jong – IJlst (Friesland)
2 Danny Brunsveld – Raalte
3 Kevin Hulsbergen – Wijhe
4 Willy Jager – Wijhe

Verliezer knock-out
1 Arnoud Kolk – Wijhe
2 Mitchel Balk – Heino

Hoogste finish 170
Kenneth Pinkster – Deventer

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.