spanning en kwaliteit tijdens single darts toernooi in broekland

Liefst 81 deelnemers waren afgereisd naar Broekland voor het jaarlijkse single darts toernooi. Op 16 banen werden de poulewedstrijden gespeeld. Hieruit kwamen de no. 1 en 2 voor de winnaarsronde. De no. 3 en 4 gingen naar de verliezersronde.

Spanning was er om de eerste en tweede plaats in de verliezersronde. Met 4-3 wist Arnoud Kolk uit Wijhe te winnen van Mitchel Balk uit Heino. Om de derde en vierde plaats in de winnaarsronde was Kevin Hulsbergen uit Wijhe te sterk voor plaatsgenoot Willy Jager: 4-2.

Met een 5-3 overwinning was Chris de Jong uit het Friese IJlst te sterk voor Danny Brunsveld uit Raalte. Kwaliteit was er ook met Kenneth Pinkster uit Deventer. Hij wist voor de tweede keer in de historie van ‘Horstdarts’ een 170 finish wist te gooien. Op 4 maart is weer het koppel toernooi, waarvoor je je kunt opgeven via horstdarts@home.nl of bij Dick Valk via 0570-531833

Winnaar knock-out
1 Chris de Jong – IJlst (Friesland)
2 Danny Brunsveld – Raalte
3 Kevin Hulsbergen – Wijhe
4 Willy Jager – Wijhe

Verliezer knock-out
1 Arnoud Kolk – Wijhe
2 Mitchel Balk – Heino

Hoogste finish 170
Kenneth Pinkster – Deventer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.