snel duidelijkheid over brenglocaties snoeihout raalte

“Binnenkort begint het snoeiseizoen weer, en dus is het van belang dat inwoners in het buitengebied tijdig weten waar ze aan toe zijn. En wat ons betreft wordt het weer gewoon mogelijk om het snoeihout op de oude locaties in te leveren”, aldus BurgerBelangen.

Door het wegvallen van de genoemde brenglocaties zouden inwoners uit Lierderholthuis en Laag Zuthem het snoeihout eerst naar Raalte moeten brengen, waarna het vervolgens weer per vrachtwagen zou worden teruggebracht. Ook loonbedrijf Grefelman uit Luttenberg zou in de nieuwe regeling als brenglocatie vervallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.