Home / archiefcentraal / snel duidelijkheid over brenglocaties snoeihout raalte

De gemeente Raalte voert op dit moment overleg met de ROVA over de mogelijkheden om ook het komend jaar snoeihout gratis naar de locaties Jansen Wijhe en Grefelmans Luttenberg te brengen. Naar verwachting wordt binnen enkele weken bekend of deze optie weer wordt hersteld. Dat heeft de gemeente desgevraagd laten weten aan de fractie van BurgerBelangen. 

snel duidelijkheid over brenglocaties snoeihout raalte

“Binnenkort begint het snoeiseizoen weer, en dus is het van belang dat inwoners in het buitengebied tijdig weten waar ze aan toe zijn. En wat ons betreft wordt het weer gewoon mogelijk om het snoeihout op de oude locaties in te leveren”, aldus BurgerBelangen.

Door het wegvallen van de genoemde brenglocaties zouden inwoners uit Lierderholthuis en Laag Zuthem het snoeihout eerst naar Raalte moeten brengen, waarna het vervolgens weer per vrachtwagen zou worden teruggebracht. Ook loonbedrijf Grefelman uit Luttenberg zou in de nieuwe regeling als brenglocatie vervallen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.