showkorps amicitia 99 jaar maar nog altijd jeugdig

De uitvoering met als titel “Showkorps Amicitia Grabbelt naar muziek” was één grote wervelende show met een aaneenschakeling van diverse muziekstijlen, van Rock tot Tango en van Walz tot Disco met daarin verwerkt vele komische momenten en shows van de minirettes en majorettes. Zeer aandoenlijk waren de minirettes met de dans Fata Morgana, waarin zij als echte buikdanseressen de show stalen.

De majorettes hebben ook laten zien dat ze naast de gebruikelijke dans met baton ook andere muziekstijlen aankunnen, zelfs op het nummer Rainbow in the Sky wisten zij een dans in house-style neer te zetten. Het vorig jaar opgerichte jeugdorkest heeft laten zien een goede start te hebben gemaakt. Voor het orkest en slagwerkgroep was het telkens weer een verrassing welk nummer er door het lot van de grabbelton werd bepaald om te spelen. Hierdoor ontstond er een afwisselend repertoire van diverse muziekstijlen welke met passie werden gebracht.

Opvallend in de uitvoering was de grote hoeveelheid jeugd bij Amicitia, dit kwam ook tot uiting bij de huldiging van jubilarissen. Showkorps Amicitia heeft 6 jubilarissen in het zonnetje gezet: de jeugdleden Jolien Koekoek, Mijke ten Have, Viviën Vos en Yvet Koekoek zijn 7 ½ jaar lid van het Showkorps, Maud Koekoek en Danique Koekoek werden gehuldigd omdat zij al 10 jaar majorette zijn.

Na de uitvoering kan er weer gestart worden met nieuwe opleidingen en de kinderen werden hiervoor uitgenodigd. Een ieder, jong of oud, met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend te komen kijken of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.