Home / archiefcentraal / scouting kvls olst wijhe bestaat 100 jaar

scouting kvls olst wijhe bestaat 100 jaar

Tijdens de jaarlijkse gezamenlijke kerstmaaltijd op zaterdag 16 december waren alle Bevers, Welpen, Scouts, Explorers en andere leden plus het bestuur aanwezig. Voor aanvang van de maaltijd werd de geschiedenis van de scouting KVLS groep en van de naamgever verteld door de heer Abersen.

Vervolgens werd een door de Explorers een portret gemaakt van Kornet van Limburg Stirum door de burgemeester en officieel onthuld. Een extra verassing door een gulle gever was een bedrukt fleecevest voor alle leiding, bestuur en de drie genodigden. De maaltijd werd afgesloten met een heerlijke taart geschonken door de heer van Limburg Stirum.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.