schalkhaar stuurt raaltenaar lobbert per direct de laan uit

“Ondanks aangeboden mogelijkheden vanuit SV Schalkhaar om de aanwezigheid van de hoofdtrainer tijdens het trainingskamp te waarborgen, bleef de trainer bij zijn besluit niet deel te nemen”, laat de vereniging weten via de website.

Voorzitter Albert Vroklage: “Dit heeft voor ons, helaas, tot de conclusie geleid dat er geen andere uitweg meer was dan de samenwerking tussen club en trainer te stoppen.”

Lobbert was bezig aan zijn tweede seizoen bij SV Schalkhaar en zou aan het einde van dit seizoen sowieso al vertrekken. In het verleden was hij onder andere werkzaam als hoofdtrainer bij Heino en OZC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.