Home / archiefcentraal / samenwerking tussen scholen ter stege en de holsthoek uit olst van start

Op woensdag 17 januari vond de start plaats van een intensieve samenwerking tussen de openbare scholen in Olst. OBS Ter Stege en OBS De Holsthoek stonden klaar om een begin te maken van deze samenwerking. De beide scholen liepen elkaar letterlijk tegemoet om samen met elkaar verder te gaan.

samenwerking tussen scholen ter stege en de holsthoek uit olst van start

Halverwege de wandeling, bij de familie van Vilsteren, aan de Rijksstraatweg kwamen ze samen. Daar speelden de kinderen spelletjes om elkaar wat beter te leren kennen. Na de spelletjes kregen de kinderen een appel en drinken. En alle kinderen kregen een puzzelstukje als symbool voor de mooie nieuwe puzzel die alle openbare scholen in Olst gaan maken.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.