Home / archiefcentraal / saam welzijn start nieuwe sportactiviteit voor 60 plussers

Wilt u meer gaan sporten maar bent er nog niet uit of u een binnen- of buitensport gaat worden? Voor die mensen heeft SAAM Welzijn een nieuwe sport- en spelactiviteit in voorbereiding die uitgevoerd zal worden in de Potstal in Hoonhorst, onder begeleiding van sportbegeleidster Anja Mulder.

saam welzijn start nieuwe sportactiviteit voor 60 plussers

Het zijn wekelijks terugkerende bijeenkomsten op de maandagmiddag van 14.30 – 15.30 uur. Tijdens dit uur wordt er zowel binnen als buiten gesport. Het draait allemaal om het fit houden van lichaam en geest, waarbij het sociale aspect ook een wezenlijk onderdeel is, want het kopje koffie zal niet ontbreken. Dit heeft uiteindelijk allemaal een positief effect op uw conditie en het langer zelfstandig blijven wonen.

De groep start, bij voldoende belangstelling, met een gratis proefles, gevolgd door een proefperiode van zes lessen. Vervolgens kan het een vaste wekelijkse activiteit worden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met SAAM Welzijn via 088-8508800 of welzijn@landstede.nl.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.