saam welzijn start nieuwe sportactiviteit voor 60 plussers

Het zijn wekelijks terugkerende bijeenkomsten op de maandagmiddag van 14.30 – 15.30 uur. Tijdens dit uur wordt er zowel binnen als buiten gesport. Het draait allemaal om het fit houden van lichaam en geest, waarbij het sociale aspect ook een wezenlijk onderdeel is, want het kopje koffie zal niet ontbreken. Dit heeft uiteindelijk allemaal een positief effect op uw conditie en het langer zelfstandig blijven wonen.

De groep start, bij voldoende belangstelling, met een gratis proefles, gevolgd door een proefperiode van zes lessen. Vervolgens kan het een vaste wekelijkse activiteit worden. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen met SAAM Welzijn via 088-8508800 of welzijn@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.