roos blufpand met gelijknamige show in theater podium heino

Roos Blufpand is inmiddels een graag geziene gast op de diverse theater- en poppodia in Nederland en op de radio en tv is zij ook regelmatig te horen en zien. Het afgelopen jaar speelde ze onder andere in Paradiso, De Kleine Komedie, het DeLaMar Theater en verzorgde ze in een uitverkocht huis het voorprogramma voor De Dijk.

In haar nieuwe theatershow ‘Roos Blufpand’ neemt Roos het publiek mee op een muzikale reis, het publiek wordt haar reisgenoot. De reis voert langs bekende verhalen en songs van Roos Blufpand, maar zij neemt hen ook mee naar nieuwe plekken, nieuwe ontdekkingen. In klank en in woord. Want Roos zou Roos niet zijn als ze niet constant zoekt naar iets nieuws of iets vaag bekends. Als het maar echt is.

In de tour zullen ook nieuwe, nog niet uitgebrachte nummers van Roos Blufpand te horen zijn, dit als opmaat naar haar derde album dat naar verwachting in de tweede helft van 2018 uitkomt.

Koop je kaarten vanaf €14,00 via staging2.podiumheino.nl of de voorverkooppunten. Voor een overzicht van alle theatervoorstellingen zie staging2.roosblufpand.nl.