Home / archiefcentraal / ronde van raalte op herhaling

De Ronde van Raalte gaat op herhaling. Kinderen tussen 7 en 12 kunnen bij Ralda, de PopRock Factory en St. Caecilia ontdekken of muziek maken iets voor hen is, zonder direct ergens aan vast te zitten.

ronde van raalte op herhaling

De Ronde van Raalte bestaat uit tien muzieklessen. Drie lessen worden gegeven bij Ralda en staan in het teken van Wereldmuziek. De kinderen maken kennis met verschillende instrumenten en ervaren hoe het is om als muzikant dansers te begeleiden. Bij de volgende drie lessen bij de PopRock Factory spelen ze in een echt popbandje en kunnen ze kiezen uit de instrumenten die in een band worden bespeeld. De laatste vier lessen zijn bij St. Caecilia. Spelen in een orkest wordt hier afgewisseld met dance.

Muzikale ervaring is niet nodig, de kinderen verkennen hun muzikale interesses. De lessen zijn gepland op de dinsdagen 30 januari en 6 en 13 februari (van 18.30 tot 19.30 uur bij Ralda in Boerderij Strunk); op de woensdagen 21 februari en 7 en 14 maart (van 13.30 tot 14.30 uur bij de PopRock Factory in het Kulturhus) en op de donderdagen 22 en 29 maart en 5 en 12 april (van 17.00-18.00 uur bij St. Caecilia in De Klanken).

De Ronde van Raalte wordt op dinsdag 17 april van 18.30 tot 19.30 uur afgesloten met een muzikaal feestje bij Ralda. Deelname aan het traject kost 20 euro (tien lessen en een muzikale afsluiting).

Aanmelden via: rvr@ralda.nl. Voor extra informatie bel naar 06 26928926 (op werkdagen tussen 17.30 en 19.30 uur).

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.