rick dekker verlengt contract bij pec zwolle

De vorige jaargang stond voor Dekker in het teken van revalideren na een gescheurde kruisband, maar dit seizoen kwam de behendige middenvelder ijzersterk terug. Dat resulteert nu in een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2020 aan de club bindt.

Rick Dekker is blij dat hij ook de komende seizoenen in het MAC3PARK stadion mag voetballen. ,,PEC Zwolle is de club waar ik mijn debuut in het profvoetbal maakte en waar ik veel aan te danken heb. In Zwolle heb ik al veel moois meegemaakt en ook tijdens mijn kruisbandblessure, het sportieve dieptepunt uit mijn carrière, was de club er voor mij. Het voelt dan ook goed om mijn contract hier te verlengen en samen met PEC Zwolle de toekomst in te stappen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Het is hartstikke mooi dat we Rick langer aan ons binden. Hij heeft in zijn eerste twee seizoenen al laten zien van waarde te zijn voor ons, maar ook na zijn vervelende blessure klopte hij al snel weer op de deur van de eerste selectie. Rick voetbalt, ondanks zijn jonge leeftijd, als een ervaren speler waar wij nog veel progressie in zien. Het stemt dan ook tot grote tevredenheid dat hij de komende jaren aan de club verbonden blijft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.